Mart 04, 2008

Bugün Kızımın Doğum Günü

Eda oniki yıl önce bugün otuzdört haftalıkken beni çok korkutarak dünyaya geldi. Erken doğum belirtisi olunca hastaneye de on gün kadar önce yattım, bu sürede sürekli takibi yapıldı, anne karnında geçen bir fazla saatin blie ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. Ama bu on günün sonunda pazartesi akşamı 20.30 da göz göze geldik. Düşük tartılı ve iştahsız bir bebek oldu, yemek yememe alışkanlığı uzun zaman devam etti. O günler aklıma gelince elimde tabakla mutfakta suyun başında , yemek yedirmeye çalıştığım ve delirdiğim günleri hatırladım.
İlk doğumgünü harikaydı, ailemiz daha kalabalıktı, hani Sezen Aksu' nun o müthiş şarkısında ki gibi" daha hiç kimse ölmemişken "..............
O zamanlar bloglar hatta internet olmaması ne kadar kayıp, çünkü bu blogda yazmanın en güzel tarafı bir anı oluşturması, geriye bakdığımızda neler yapmışız görmemiz, hele benim gibi ikidebir günlük tutmak isteyip de her seferinde yarım bırakmış biri için.
Eda artık hergün biraz daha büyüyüp , serpiliyor, genç kızlığa doğru ilerliyor. Çocuklarımız en güzel armağan bizlere, hep güzel anıları olsun istiyorum , mutlu ve huzurlu olsun.
Doğum günün kutlu olsun Edacığım, seni çok seviyorum...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Eda'nin dogum günü kutlu olsun,daha nice senelere insallah.

nagehan dedi ki...

merhaba arkadaşım, kızının doğum günü kutlu olsun. hep güzel gün görsün inşallah.

Baban içinde geçde olsa başın sağolsun, mekanı cennet olsun....

Sevgiler
Nagehan